05/03/2019 05/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων την Κυριακή 3 Μαρτίου τέλεσε το Μυστήριο της εις Διάκονον Χειροτονίας του π. Συμεών Χατζηκωνσταντινίδη.Ο Σεβασμιώτατος με λόγους πατρικούς απηύθυνε νουθεσίες προς τον χειροτονούμενο σχετικά με τη ιερατική του διακονία. Στην αντιφώνισή του ο νέος διάκονος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και προς όλους...
05 Μαρτίου, 2019 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2019 - 12:38

Χειροτονία εις Διάκονον στη Μητρ.Ξάνθης

Διαδώστε:
Χειροτονία εις Διάκονον στη Μητρ.Ξάνθης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων την Κυριακή 3 Μαρτίου τέλεσε το Μυστήριο της εις Διάκονον Χειροτονίας του π. Συμεών Χατζηκωνσταντινίδη.Ο Σεβασμιώτατος με λόγους πατρικούς απηύθυνε νουθεσίες προς τον χειροτονούμενο σχετικά με τη ιερατική του διακονία.

Στην αντιφώνισή του ο νέος διάκονος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και προς όλους όσους συνετέλεσαν στο να φτάσει στην ιερατική αυτή στιγμή.Ο π. Συμεών είναι πατέρας δύο παιδιών και έχει πραγματοποιήσει σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο τόσο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων όσο και στη Νοσηλευτική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων