22/05/2019 22/05/2019 Σήμερα, Τετάρτη 22/05/2019, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνταντίνου και Ελένης Πειραιώς εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου κυρού Παύλου, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Άκουσε καλό μου παιδί». Ομιλίες θα παρουσιάσουν: Ο Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου και ο θεολόγος- συγγραφέας Ηλίας Λιαμής....
22 Μαΐου, 2019 - 16:25

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σήμερα η εκδήλωση για τον μακαριστό Σισανίου κυρό Παύλο

Διαδώστε:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σήμερα η εκδήλωση για τον μακαριστό Σισανίου κυρό Παύλο

Σήμερα, Τετάρτη 22/05/2019, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνταντίνου και Ελένης Πειραιώς εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου κυρού Παύλου, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Άκουσε καλό μου παιδί».

Ομιλίες θα παρουσιάσουν: Ο Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου και ο θεολόγος- συγγραφέας Ηλίας Λιαμής. Συντονίζει ο διευθυντής του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και διευθυντής του Γραφείου Τύπου και δημοσίων Σχέσεων Δημήτριος Αλφιέρης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ραδιοφωνική παραγωγός της « Πειραϊκής Εκκλησίας» Σοφία Χατζή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων