02/03/2023 02/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου συμμετέχοντας στην εθνική οδύνη του πένθους, μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη, ανακοίνωσε ότι σήμερα ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος θα τελέσει Αρχιερατικό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μαζί με τους πνευματικούς- εξομολόγους Πατέρες της...
02 Μαρτίου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 14:03

Μεσίστριες οι σημαίες σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Μεσίστριες οι σημαίες σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου συμμετέχοντας στην εθνική οδύνη του πένθους, μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη, ανακοίνωσε ότι σήμερα ο Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος θα τελέσει Αρχιερατικό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μαζί με τους πνευματικούς- εξομολόγους Πατέρες της Ιεράς Μητρόπολης, θα τελέσει σήμερα στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αρχιερατικό Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων.

Επίσης, οι σημαίες όλων των ιερών ναών της Ιεράς Μητρόπολης θα παραμείνουν επί τρεις ημέρες μεσίστριες.

Παρακάτω όλη η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων