30/03/2020 30/03/2020 Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, την Τετάρτη 25η Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η πατρίδα μας την εθνική της παλιγγενεσία, τελέστηκε Τρισάγιο στο Ηρώο του Πάρκου – Κήπου Κιλκίς. Συγκεκριμένα μετέβη στο Ηρώο και τέλεσε τρισάγιο, ως...
30 Μαρτίου, 2020 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 18:59

Τρισάγιο στους Ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Διαδώστε:
Τρισάγιο στους Ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, την Τετάρτη 25η Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η πατρίδα μας την εθνική της παλιγγενεσία, τελέστηκε Τρισάγιο στο Ηρώο του Πάρκου – Κήπου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα μετέβη στο Ηρώο και τέλεσε τρισάγιο, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κιλκισίου Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Κουτρής, μόνος του, προσευχόμενος για τις ψυχές των Ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων