06/10/2022 06/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου και της Σχολής Αγιογραφίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Γάλλου Ρεθύμνης. Η Σχολή Αγιογραφίας λειτουργεί στην Ενορία Γάλλου για περισσότερο από δέκα χρόνια. Μετά την τέλεση του Αγιασμού, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 14:52

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Γάλλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Γάλλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου και της Σχολής Αγιογραφίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Γάλλου Ρεθύμνης.

Η Σχολή Αγιογραφίας λειτουργεί στην Ενορία Γάλλου για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Ζωλοτάκη, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στο δάσκαλο κ. Γεώργιο Καραβιώτη, που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σχολή Αγιογραφίας, και σε όλους τους συνεργάτες της Ενορίας και τα μικρά παιδιά, καλή δύναμη και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού και την πνευματική καρποφορία μέσα στην αγκαλιά της δραστήριας αυτής Ενορίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις όμορφες αυτές πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Ενορία του Γάλλου, που βρίσκεται σε άρρηκτο σύνδεσμο με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με την φοιτητική κοινότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων