26/03/2020 26/03/2020 Σε επίκαιρη Δήλωση προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σχετικά με το Εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Ενημέρωσις περί γενομένων Συνοδικών Ενεργειών», όπου καθώς αναφέρει: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου, τόσο την προσωπική όσο και του Ιερού Κλήρου και του χριστεπώνυμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος προς τον Σεπτό...
26 Μαρτίου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 18:49

«Εύχομαι οι προτάσεις της Ι. Συνόδου να γίνουν αποδεκτές»

Διαδώστε:
«Εύχομαι οι προτάσεις της Ι. Συνόδου να γίνουν αποδεκτές»

Σε επίκαιρη Δήλωση προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σχετικά με το Εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Ενημέρωσις περί γενομένων Συνοδικών Ενεργειών», όπου καθώς αναφέρει:

«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου, τόσο την προσωπική όσο και του Ιερού Κλήρου και του χριστεπώνυμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος προς τον Σεπτό Προκαθήμενο της Εκκλησίας μας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδο για τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν προς τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές προκειμένου να τροποποιηθεί η μέχρι τις 30/3/2010 ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση και να δοθεί η δυνατότητα μεταξύ των άλλων να λειτουργούνται τα θυσιαστήρια των Ιερών μας Ναών, κάτι το οποίο σε τούτες τις δύσκολες ώρες το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Εύχομαι όλες οι προτάσεις του Μακαριωτάτου Πνευματικού μας Πατέρα και της Ιεράς μας Συνόδου, Προϊσταμένης μας Αρχής, να γίνουν αποδεκτές. Θα είναι ένα βάλσαμο στις καρδιές όλων μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Επιστολή της Εκκλησίας στην Κεραμέως περί ιεροπραξιών

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων