16/05/2019 16/05/2019 Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θηβαΐδος κ. Προρφύριο, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, υπεδέχθη το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019 στο Γραφείο του, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Φθιώτιδος  κ. Νικόλαος. Τον Γέροντα Μητροπολίτη συνόδευε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής αγίου Βλασίου Στυλίδος Αρχιμ. π. Βλάσιος Παναγιωτόπουλος.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Νικόλαος εδέχθη εγκαρδίως...
16 Μαΐου, 2019 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 12:41

Στον Μητρ.Φθιώτιδος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θηβαΐδος κ. Πορφύριος

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Φθιώτιδος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θηβαΐδος κ. Πορφύριος

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θηβαΐδος κ. Προρφύριο, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, υπεδέχθη το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019 στο Γραφείο του, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Φθιώτιδος  κ. Νικόλαος.

Τον Γέροντα Μητροπολίτη συνόδευε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής αγίου Βλασίου Στυλίδος Αρχιμ. π. Βλάσιος Παναγιωτόπουλος.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Νικόλαος εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Πορφύριο,  παλαιό του γνώριμο από την Ριζάρειο Σχολή και την Θεολογική Σχολή Αθηνών  και για αρκετή ώρα είχαν μία ευχάριστη συνομιλία κατά την διάρκεια, της οποίας αντάλλαξαν απόψεις για αρκετά θέματα.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Πορφυρίου, ο Σεβασμιώτατος εις ανάμνησιν της επισκέψεώς αυτής, του εδώρησε εποικοδομητικά βιβλία Πνευματικού και Ιστορικού ενδιαφέροντος  των Εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων