02/03/2024 02/03/2024 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Άρτης αναφορικά με την παραβατική συμπεριφορά Κληρικού από την Αιτωλοακαρνανία στα δικαστήρια της Άρτας, ενημερώνοντας ότι «ο εν λόγω Κληρικός δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, αλλά σε γειτονική Ιερά Μητρόπολη, όπου θα πρέπει και να υποβάλλονται αρμοδίως ερωτήματα ή αναφορές περί αυτού». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης:...
02 Μαρτίου, 2024 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 16:44

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης για την παραβατική συμπεριφορά κληρικού

Διαδώστε:
Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης για την παραβατική συμπεριφορά κληρικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Άρτης αναφορικά με την παραβατική συμπεριφορά Κληρικού από την Αιτωλοακαρνανία στα δικαστήρια της Άρτας, ενημερώνοντας ότι «ο εν λόγω Κληρικός δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, αλλά σε γειτονική Ιερά Μητρόπολη, όπου θα πρέπει και να υποβάλλονται αρμοδίως ερωτήματα ή αναφορές περί αυτού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης:

«Πληροφορούμεθα, ότι την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 στα δικαστήρια της Άρτας, κάποιος Κληρικός από την Αιτωλοακαρνανία επέδειξε επανειλημμένα παραβατική συμπεριφορά. Επειδή η Ιερά Μητρόπολις Άρτης δέχεται τηλεφωνικές ερωτήσεις για αυτόν τον Ιερέα, αναγκαζόμεθα να ενημερώσουμε για ακόμη μια φορά, ότι ο εν λόγω Κληρικός δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, αλλά σε γειτονική Ιερά Μητρόπολη, όπου θα πρέπει και να υποβάλλονται αρμοδίως ερωτήματα ή αναφορές περί αυτού.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων