04/10/2019 04/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί εθιμοτυπική επίσκεψη στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη . Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία για την νέα θητεία στον κ. Τσιρογιάννη, στον οποίο πρόσφερε ως ευλογία εικόνα των Αγίων της Μητροπόλεως Άρτης. Με την σειρά του, ο Δήμαρχος Αρταίων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, και ανέφερε...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 22:17

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Άρτης στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Αρταίων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτου Άρτης στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Αρταίων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί εθιμοτυπική επίσκεψη στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη .

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία για την νέα θητεία στον κ. Τσιρογιάννη, στον οποίο πρόσφερε ως ευλογία εικόνα των Αγίων της Μητροπόλεως Άρτης.

Με την σειρά του, ο Δήμαρχος Αρταίων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, και ανέφερε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει σε θεσμικό επίπεδο το σημαντικό κοινωνικό έργο που παράγει η Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων