10/03/2024 10/03/2024 Ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε χθες το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών, μπροστά στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, που βρίσκεται στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας. Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Δημοτικό Κοιμητήριο Άρτας, όπου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως...
10 Μαρτίου, 2024 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024 - 15:25

Μνημόσυνα στην Άρτα υπέρ Αστυνομικών και Στρατιωτικών πεσόντων στο καθήκον

Διαδώστε:
Μνημόσυνα στην Άρτα υπέρ Αστυνομικών και Στρατιωτικών πεσόντων στο καθήκον

Ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε χθες το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών, μπροστά στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, που βρίσκεται στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Δημοτικό Κοιμητήριο Άρτας, όπου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εν πολέμω και ειρήνη πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος Αξιωματικών και Οπλιτών του Στρατού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων