18/04/2024 18/04/2024 H Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 7:30 το απόγευμα, στην εκδήλωση με τίτλο: «Χριστός Πάσχων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην περιοχή Τρίγωνο Άρτας. Θα ακουστούν κείμενα από τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, διανθισμένα με τραγούδια που τα...
18 Απριλίου, 2024 - 20:08

Προπασχάλια εκδήλωση: «Χριστός Πάσχων» από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης

Διαδώστε:
Προπασχάλια εκδήλωση: «Χριστός Πάσχων» από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης

H Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 7:30 το απόγευμα, στην εκδήλωση με τίτλο: «Χριστός Πάσχων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην περιοχή Τρίγωνο Άρτας.

Θα ακουστούν κείμενα από τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, διανθισμένα με τραγούδια που τα θέματά τους είναι εμπνευσμένα από τα Πάθη του Χριστού. Θα προλογίσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος και θα ερμηνεύσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές της σχολής.

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου της τράπεζας τροφίμων «Καταφυγή». Όσοι και όσες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής τα οποία θα συγκεντρωθούν πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων