04/04/2019 04/04/2019 Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, το απόγευμα, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι ο Σταυρός του Χριστού είναι η ελπίδα της σωτηρίας μας. Σωζόμεθα, όχι για τα καλά μας έργα, αλλά...
04 Απριλίου, 2019 - 13:54

Στον Μητροπολιτικό Ναό ιερούργησε ο Μητρ. Άρτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολιτικό Ναό ιερούργησε ο Μητρ. Άρτης

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, το απόγευμα, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι ο Σταυρός του Χριστού είναι η ελπίδα της σωτηρίας μας. Σωζόμεθα, όχι για τα καλά μας έργα, αλλά λόγω του Θείου ελέους. Να ευχόμεθα το Ψαλμικό: «Το έλεός σου Κύριε, καταδιώξει με πάσας τας ημέρας της ζωής μου», κατέληξε ο Μητροπολίτης Άρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων