12/10/2021 13/10/2021 Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την 24η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, τελέστηκε στον φερώνυμο του Αγίου Ναό στην Άρτα το πρωΐ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2021. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος, στο...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 2:19

Η Επέτειος Μετακομιδής του Αγίου Μαξίμου του Γραικού

Διαδώστε:
Η Επέτειος Μετακομιδής του Αγίου Μαξίμου του Γραικού

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την 24η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, τελέστηκε στον φερώνυμο του Αγίου Ναό στην Άρτα το πρωΐ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2021.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος, στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο για την ευλογητή παρουσία του στις πανηγυρικές εκδηλώσεις και ευχήθηκε «να γίνουμε το φως του κόσμου», όπως ο συμπολίτης Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ο Φωτιστής των Ρώσων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσπερινός 24ης επετείου Μετακομιδής Λειψάνου Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα

Όταν η Άρτα υποδεχόταν το ιερό λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού

 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων