11/12/2022 11/12/2022 Στην πόλη της Άρτας και στον Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «χρειαζόμαστε τροφή για επιβίωση και Θεία Κοινωνία για αιώνια ζωή». Επίσης, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πνευματικό-Εξομολόγο τον, εκ των Εφημερίων της Ενορίας Ταξιαρχών πόλεως Άρτης,...
11 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 15:53

Χειροθεσία Πνευματικού-Εξομολόγου στην Άρτα

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πνευματικού-Εξομολόγου στην Άρτα

Στην πόλη της Άρτας και στον Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «χρειαζόμαστε τροφή για επιβίωση και Θεία Κοινωνία για αιώνια ζωή».

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πνευματικό-Εξομολόγο τον, εκ των Εφημερίων της Ενορίας Ταξιαρχών πόλεως Άρτης, Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Κωνσταντίνου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων