23/10/2022 23/10/2022 Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης και χειροτόνησε εις Διάκονον τον κ. Γεώργιο Γεωργίου. Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, λόγω της συμπιπτούσης εορτής του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, ετελέσθη Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πνευματικού εργάτου της Τοπικής...
23 Οκτωβρίου, 2022 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 17:18

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Άρτης

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Άρτης

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης και χειροτόνησε εις Διάκονον τον κ. Γεώργιο Γεωργίου.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, λόγω της συμπιπτούσης εορτής του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, ετελέσθη Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πνευματικού εργάτου της Τοπικής Εκκλησίας της Άρτης, μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου (Παχή).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων