05/11/2018 05/11/2018 «Σήμερα μου φεύγει μία λύπη»! «Εύχομαι αυτή η φωτιά που ανάβει σήμερα, να γίνει πνευματική φλόγα που πραγματικά θα κατακαίει την καρδιά μας. Την καρδιά όλων μας!» Με αυτή την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η έναρξη του Ιστορικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος με το Παιχνίδι αναζήτησης της...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 9:18

«Το Μυστήριο του Κήπου» στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Διαδώστε:
«Το Μυστήριο του Κήπου» στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

«Σήμερα μου φεύγει μία λύπη»! «Εύχομαι αυτή η φωτιά που ανάβει σήμερα, να γίνει πνευματική φλόγα που πραγματικά θα κατακαίει την καρδιά μας. Την καρδιά όλων μας!» Με αυτή την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η έναρξη του Ιστορικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος με το Παιχνίδι αναζήτησης της Ιστορίας για παιδιά Δημοτικού, στον Κήπο Ηρώων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στο Ιστορικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Το Μυστήριο του Κήπου», έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν φέτος όλα τα παιδιά της 6ης Δημοτικού των σχολείων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων