11/02/2019 11/02/2019 Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 (στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διονύσιο Σολωμός», Αθανασίου Ραζή-Κότσικα 7 στο Πεζόδρομο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου) θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη». Εκεί θα γίνει η παρουσίαση του εγχειρήματος την αναβίωσης του Ιερού Λόχου που θα πραγματοποιηθεί με εκδηλώσεις σε Αθήνα και Μεσολόγγι. Οι συγκεκριμένες...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:21

«Ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη»

Διαδώστε:
«Ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη»

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 (στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διονύσιο Σολωμός», Αθανασίου Ραζή-Κότσικα 7 στο Πεζόδρομο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου) θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη».

Εκεί θα γίνει η παρουσίαση του εγχειρήματος την αναβίωσης του Ιερού Λόχου που θα πραγματοποιηθεί με εκδηλώσεις σε Αθήνα και Μεσολόγγι. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις αποτελούν και αφετηρία ενός ευρύτερου σχεδιασμού που αφορά την ιστορία της πόλης μας, αλλά και της ιστορικής φυσιογνωμίας που θα κληθεί αυτή να προβάλλει, τόσο εν όψει της επετείου των 200 ετών από την κήρυξη της Επαναστάσεως, όσο και της επετείου των 200 ετών από το έπος της Εξόδου.

Θεωρώντας πως αυτός ο σχεδιασμός οφείλει να έχει πάνδημο χαρακτήρα, προσδοκούμε στην παρουσία και συμμετοχή σας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων