27/05/2024 27/05/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας διοργανώνει πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου, από την Τρίτη 9 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2024. Ο όμιλος των προσκυνητών θα έχει την μοναδική ευκαιρία να επισκεφθεί την όμορφη πόλη της Λεμεσού, την ξακουστή οροσειρά Τρόοδος, την παλαίφατη Ιερά Μονή του Κύκκου, το Θρονί,...
27 Μαΐου, 2024 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 12:11

Πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Κύπρο

Διαδώστε:
Πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Κύπρο

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας διοργανώνει πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου, από την Τρίτη 9 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2024.

Ο όμιλος των προσκυνητών θα έχει την μοναδική ευκαιρία να επισκεφθεί την όμορφη πόλη της Λεμεσού, την ξακουστή οροσειρά Τρόοδος, την παλαίφατη Ιερά Μονή του Κύκκου, το Θρονί, όπου βρίσκεται ο τάφος του Εθνάρχου Μακαρίου, το γραφικό χωριό Όμοδος και τις γραφικές Πλάτρες.

Επιπλέον το πρόγραμμα της προσκηνυματικής εξορμήσεως θα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεοφύτου, την Ιερά Μονή του Αγίου Ηρακλειδίου, την πόλη της Πάφου, την Δερύνεια και την Αγία Νάπα.

Κεντρική θέση στο πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει η επίσκεψη στην πρωτεύουσα, την Λευκωσία, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στα φυλακισμένα μνήματα και στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Τέλος, μοναδική εμπειρία για τους προσκυνητές θα αποτελέσει η επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, στην νεκρή πόλη της Αμμοχώστου και στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:

1.Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου με το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας», στο τηλέφωνο: 26310 26549.
2.Στο Αγρίνιο, με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο τηλέφωνο: 26410 58458.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων