03/01/2022 03/01/2022 H ιστοσελίδα της Αιτωλοακαρνανίας onairnews.gr παρουσιάζει το βίντεο της ενθρόνισης του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, το 2005. Όπως θα δείτε, το Μεσολόγγι εκείνη την ημέρα ήταν κατάμεστο από εκατοντάδες επισκέπτες, που είχαν βρεθεί εκεί, ώστε να παρακολουθήσουν την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην οποία παραβρέθηκε και ο Μακαριστός τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 14:34

Το βίντεο της ενθρόνισης του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Διαδώστε:
Το βίντεο της ενθρόνισης του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

H ιστοσελίδα της Αιτωλοακαρνανίας onairnews.gr παρουσιάζει το βίντεο της ενθρόνισης του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, το 2005.

Όπως θα δείτε, το Μεσολόγγι εκείνη την ημέρα ήταν κατάμεστο από εκατοντάδες επισκέπτες, που είχαν βρεθεί εκεί, ώστε να παρακολουθήσουν την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην οποία παραβρέθηκε και ο Μακαριστός τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων