07/08/2022 08/08/2022 Συνεχίστηκε για το μήνα Ιούλιο από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η διανομή δεμάτων με τρόφιμα και οικιακά είδη σε 100 οικογένειες άπορες οικογένειες της τοπικής εκκλησιαστικής περιφερείας. Τα δέματα αυτά προετοιμάσθηκαν με την φροντίδα και επιμέλεια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». Κατά την διανομή των δεμάτων από τους...
07 Αυγούστου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 1:26

Διανομή τροφίμων και οικιακών ειδών σε άπoρες οικογένειες στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων και οικιακών ειδών σε άπoρες οικογένειες στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Συνεχίστηκε για το μήνα Ιούλιο από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η διανομή δεμάτων με τρόφιμα και οικιακά είδη σε 100 οικογένειες άπορες οικογένειες της τοπικής εκκλησιαστικής περιφερείας.

Τα δέματα αυτά προετοιμάσθηκαν με την φροντίδα και επιμέλεια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». Κατά την διανομή των δεμάτων από τους ιερείς των ενοριών τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

«Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαριστεί δημοσίως για την συνεργασία τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». και εύχεται η Παναγία να ευλογεί τις φιλανθρωπικές δράσεις τους. Ιδιαίτερα δε επισημαίνει το συνεχές, ανύστακτο και έμπρακτοενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για την ευαίσθητη και ακριτική περιοχή μας που με την συμπαράσταση του Γενικού Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωστή Δήμτσα ενισχύουν διαρκώς το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως και τις πολυποίκιλες κοινωνικές της δράσεις της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων