15/04/2024 15/04/2024 Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Κυριακής Δ΄ των Νηστειών τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αλεξανδρουπόλεως. Πριν το τέλος του εσπερινού μίλησε προς το εκκλησίασμα ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: «Ο οδικός χάρτης της ψυχής». Κατανυκτικοί Εσπερινοί τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού...
15 Απριλίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 17:39

Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως: Κατανυκτικός Εσπερινός της Κυριακής Δ΄ των Νηστειών και ομιλία του π. Ιγνατίου Μουρτζανού

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως: Κατανυκτικός Εσπερινός της Κυριακής Δ΄ των Νηστειών και ομιλία του π. Ιγνατίου Μουρτζανού

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Κυριακής Δ΄ των Νηστειών τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αλεξανδρουπόλεως.

Πριν το τέλος του εσπερινού μίλησε προς το εκκλησίασμα ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: «Ο οδικός χάρτης της ψυχής».

Κατανυκτικοί Εσπερινοί τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Φερών, καθώς επίσης και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Τυχερού, όπου μίλησαν ιερείς της Μητρόπολης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων