10/02/2019 10/02/2019 Το θέμα της Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία είναι διαφορετικής φύσεως από αυτό που έχει προκύψει στα Βαλκάνια, σε Σκόπια και Μαυροβούνιο, τονίζει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Ανθιμος. Ο Ιεράρχης της Θράκης αναφέρεται στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, τονίζοντας, πως, αν λυθεί το...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2019 - 16:40

Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: «Αν λυθεί το θέμα της μισθοδοσίας, τότε, θα εκλείψουν οι τελευταίοι φόβοι»

Διαδώστε:
Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: «Αν λυθεί το θέμα της μισθοδοσίας, τότε, θα εκλείψουν οι τελευταίοι φόβοι»

Το θέμα της Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία είναι διαφορετικής φύσεως από αυτό που έχει προκύψει στα Βαλκάνια, σε Σκόπια και Μαυροβούνιο, τονίζει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Ανθιμος.

Ο Ιεράρχης της Θράκης αναφέρεται στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, τονίζοντας, πως, αν λυθεί το θέμα της μισθοδοσίας, τότε, θα εκλείψουν και οι τελευταίοι φόβοι.

Διαβάστε αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων