18/12/2019 18/12/2019 Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εορτή του Νιαρχείου Ιδρύματος βρεφών και νηπίων “Ο Άγιος Στυλιανός”. Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από γονείς και συγγενείς των μικρών παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Ιδρύματος για να καμαρώσουν τα παιδιά τους, ενώ παρέστησαν...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 16:21

Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως στο Νιάρχειο Ίδρυμα βρεφών και νηπίων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως στο Νιάρχειο Ίδρυμα βρεφών και νηπίων

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εορτή του Νιαρχείου Ιδρύματος βρεφών και νηπίων “Ο Άγιος Στυλιανός”.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από γονείς και συγγενείς των μικρών παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Ιδρύματος για να καμαρώσουν τα παιδιά τους, ενώ παρέστησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, γεμάτα με τον νεογέννητο Χριστό και επικαλέσθηκε την ευλογία και την σκέπη Του στα μικρά παιδιά του Σταθμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων