24/05/2024 24/05/2024 Την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου στις 7.00’ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εντός του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με τίτλο «Άγγελοι σκιρτήσατε…», με ύμνους της περιόδου του Πάσχα. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι προσκεκλημένες Βυζαντινές Χορωδίες των Ιερών Μητροπόλεων Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς» και Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου...
24 Μαΐου, 2024 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 18:36

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου στις 7.00’ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εντός του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με τίτλο «Άγγελοι σκιρτήσατε…», με ύμνους της περιόδου του Πάσχα.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι προσκεκλημένες Βυζαντινές Χορωδίες των Ιερών Μητροπόλεων Πολυανής & Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς» και Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου «Θρασύβουλος Στανίτσας», οι οποίοι μαζί με την Χορωδία των ιεροψαλτών της Μητροπόλεώς μας θα αποδώσουν τους αναστάσιμους ύμνους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων