04/10/2019 04/10/2019 Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, αρχίζει επίσημα η εφετινή κατηχητική περίοδος της Εκκλησίας μας, προκειμένου όσοι από εμάς είμαστε πρόθυμοι, να ακούσουμε τον λόγο του Θεού και να προσπαθήσουμε έπειτα να τον εφαρμόσουμε στη ζωή μας. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, λοιπόν, το απόγευμα στις 6.30′ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως,...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 13:05

«Το Παλαιοημερολογιακό ζήτημα – Η απαρχή και η εξέλιξή του στην Ελλάδα»

Διαδώστε:
«Το Παλαιοημερολογιακό ζήτημα – Η απαρχή και η εξέλιξή του στην Ελλάδα»

Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, αρχίζει επίσημα η εφετινή κατηχητική περίοδος της Εκκλησίας μας, προκειμένου όσοι από εμάς είμαστε πρόθυμοι, να ακούσουμε τον λόγο του Θεού και να προσπαθήσουμε έπειτα να τον εφαρμόσουμε στη ζωή μας.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, λοιπόν, το απόγευμα στις 6.30′ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο, θα εγκαινιαστεί η εφετινή κατηχητική περίοδος των ομιλιών και μετά τον αγιασμό, ο Σεβ. Μητροπολίτης, κ. Άνθιμος, θα ομιλήσει με θέμα:

«Το Παλαιοημερολογιακό ζήτημα – Η απαρχή και η εξέλιξή του στην Ελλάδα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων