03/12/2018 03/12/2018 Όλως ιδιαιτέρως τιμάται η Αγία Βαρβάρα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου ο κεντρικός ναός είναι αφιερωμένος στην Αγία. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης ,πλαισιωμένος από Ιερείς από της Μητρόπολης Αργολίδος. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας, προς ευλογία του...
03 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:48

Εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάλουκα

Διαδώστε:
Εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάλουκα

Όλως ιδιαιτέρως τιμάται η Αγία Βαρβάρα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου ο κεντρικός ναός είναι αφιερωμένος στην Αγία. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης ,πλαισιωμένος από Ιερείς από της Μητρόπολης Αργολίδος. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας, προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων. Ο εφημέριος του ναού π. Θεόδωρoς Στεργίου ευχαρίστησε τους Ιερείς καθώς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον πανηγυρικό εσπερινό προς τιμή της Αγίας Βαραβάρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων