24/12/2018 24/12/2018 Παραδοσιακά κάλαντα από φαντάρους του στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου, από παιδιά, καθώς και την πολυπληθή ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Άργους και τον Βυζαντινό χορό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους , άκουσε κατά την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος.     Τα κάλαντα έψαλλαν στον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο στο Επισκοπείο του Ναυπλίου παρουσία...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 13:26

Μητρ. Αργολίδος: Άκουσε τα Κάλαντα από φαντάρους και παιδιά

Διαδώστε:
Μητρ. Αργολίδος: Άκουσε τα Κάλαντα από φαντάρους και παιδιά

Παραδοσιακά κάλαντα από φαντάρους του στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου, από παιδιά, καθώς και την πολυπληθή ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Άργους και τον Βυζαντινό χορό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους , άκουσε κατά την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος.

 

 

Τα κάλαντα έψαλλαν στον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο στο Επισκοπείο του Ναυπλίου παρουσία του Γενικού Αρχιερατικού π. Πέτρου Αθανασόπουλου και των υπαλλήλων της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης και οι συνεργάτες του κέρασαν τα παιδιά μελομακάρονα και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων