12/09/2022 12/09/2022 Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο Λύκειο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσια Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022. Ο αγιασμός έγινε παρουσία, επίσης, του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη, του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 13:18

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Άργος

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Άργος

Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο Λύκειο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσια Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αγιασμός έγινε παρουσία, επίσης, του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη, του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη, του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, των Διευθυντών των Σχολείων Ελένης Παπαθανασίου, Δημήτρη Μπουλούκου και Δέσποινας Μπαράτση, των καθηγητών και των μαθητών των σχολείων. Όλοι ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά στους μαθητές στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων