12/09/2022 12/09/2022 Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέσθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου Μαρία Νομικού και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:35

Αγιασμός σε σχολικές μονάδες του Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο

Διαδώστε:
Αγιασμός σε σχολικές μονάδες του Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέσθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου Μαρία Νομικού και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου Διονύσης Μακρυπόδης καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων