19/12/2022 19/12/2022 Μαθητές και μαθήτριες από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, επισκέφθηκαν σήμερα το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Είδαν από κοντά τη διαδικασία παρασκευής και συζήτησαν με τις κυρίες που ακούραστα προσφέρουν το έργο τους. Ένα απλό μάθημα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε με τα παιδιά στην...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 18:59

Επίσκεψη των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Μαθητές και μαθήτριες από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, επισκέφθηκαν σήμερα το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Είδαν από κοντά τη διαδικασία παρασκευής και συζήτησαν με τις κυρίες που ακούραστα προσφέρουν το έργο τους.

Ένα απλό μάθημα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε με τα παιδιά στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού, ο οποίος στο τέλος τους δώρισε και το βιβλίο του «Ο Θεός είναι ….άπαιχτος».

 

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων