13/04/2023 14/04/2023 Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου η Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου 2023. Ο ιερέας του ναού π. Παναγιώτης Κιντής ψέλνοντας το «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» περιέφερε τον Σταυρό και τον τοποθέτησε στο κέντρο του Ναού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
13 Απριλίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 1:08

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου

Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου η Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου 2023.

Ο ιερέας του ναού π. Παναγιώτης Κιντής ψέλνοντας το «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» περιέφερε τον Σταυρό και τον τοποθέτησε στο κέντρο του Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκταρίος έψαλλε καθόλη τη διάρκεια της Ακολουθίας.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώνονται στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων