16/05/2021 16/05/2021 Πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαΐου 2021 στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μόνης Αγίου Θεοδοσίου του Νέου στην κοινότητα Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, εις ανάμνηση της συνάντησης του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους και του Αγίου Θεοδοσίου. Τον εσπερινό τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος, ο οποίος...
16 Μαΐου, 2021 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 13:40

Η εορτή της συνάντησης των Αγίων Πέτρου και Θεοδοσίου στο Παναρίτι Αργολίδας

Διαδώστε:
Η εορτή της συνάντησης των Αγίων Πέτρου και Θεοδοσίου στο Παναρίτι Αργολίδας

Πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαΐου 2021 στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μόνης Αγίου Θεοδοσίου του Νέου στην κοινότητα Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, εις ανάμνηση της συνάντησης του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους και του Αγίου Θεοδοσίου.

Τον εσπερινό τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στον εσπερινό συμμετείχε κι ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων