26/07/2019 27/07/2019 Εορτάστηκε, η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στις πολύχρυσες Μυκήνες. Οι κάτοικοι της περιοχής ευλαβούνται και τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος, π. Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος, παρουσία και άλλων Ιερέων από το Άργος και το Ναύπλιο. Κατόπιν, ακολούθησε η περιφορά της ιεράς εικόνας και...
26 Ιουλίου, 2019 - 22:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 9:41

Η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στις πολύχρυσες Μυκήνες

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στις πολύχρυσες Μυκήνες

Εορτάστηκε, η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στις πολύχρυσες Μυκήνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής ευλαβούνται και τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος, π. Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος, παρουσία και άλλων Ιερέων από το Άργος και το Ναύπλιο. Κατόπιν, ακολούθησε η περιφορά της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος σε όλη την κωμόπολη, προς ευλογία των πιστών.

Ο ιερέας του ναού, π. Ανδρέας Βλαχιώτης, ευχαρίστησε όλους του Ιερείς, καθώς και τους πιστούς που παραβρέθηκαν στους εορτασμούς για τον Άγιο Παντελεήμονα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων