19/09/2022 19/09/2022 Τον ιστορικό Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος όπου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Υπεύθυνοι για όλα». Η ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού ναού με την έλευση τμήματος της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής. Προηγήθηκε εσπερινός και ιερά παράκληση...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:30

Μητροπολίτης Αργολίδος: “Υπεύθυνοι για όλα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος: “Υπεύθυνοι για όλα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ιστορικό Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος όπου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Υπεύθυνοι για όλα».

Η ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού ναού με την έλευση τμήματος της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής. Προηγήθηκε εσπερινός και ιερά παράκληση στην Αγία Παρασκευή και κατόπιν ακολούθησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου.

Το τεμάχιο της τίμιας Κάρας της Αγίας Παρασκευής μεταφέρθηκε προς ολιγοήμερο προσκύνημα στον Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος από την Ιερά μονή φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων