01/08/2019 01/08/2019 Με κατάνυξη έλαβε χώρα η πρώτη ακολουθία της παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πρόνοια Ναυπλίου, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως παρακολούθησαν πάρα πολλοί πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν την Παναγία. Ο ιερός ναός της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου είναι δισυπόστατος και...
01 Αυγούστου, 2019 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 22:12

Η πρώτη Παράκληση στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Η πρώτη Παράκληση στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Με κατάνυξη έλαβε χώρα η πρώτη ακολουθία της παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Πρόνοια Ναυπλίου, από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως παρακολούθησαν πάρα πολλοί πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν την Παναγία.

Ο ιερός ναός της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου είναι δισυπόστατος και το ένα κλίτος του είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Η εκκλησία είναι χτισμένη σε λόφο με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη του Ναυπλίου. Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τέλεση της πρώτης ακολουθίας της Ιεράς παρακλήσεως στην Παναγία.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων