03/10/2022 04/10/2022 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τα έργα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο, στο τελωνείο Ναυπλίου (νεότερο μνημείο), το Κτίριο Βίγγα και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022. Στο νομό Αργολίδας, βρέθηκε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 2:18

Ο ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού στον Άγιο Νικόλαο Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού στον Άγιο Νικόλαο Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τα έργα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο, στο τελωνείο Ναυπλίου (νεότερο μνημείο), το Κτίριο Βίγγα και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Στο νομό Αργολίδας, βρέθηκε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Μητροπολίτη Αργολίδος ο ΓΓ της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων