22/05/2019 22/05/2019 Ο καθηγητής Σεισμολογίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Άκης Τσελέντης επισκέφτηκε το συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αργολίδα. Ο κ. Τσελέντης συνοδευόμενος από το Μέλος Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κρανιά επισκέφθηκε εκτός των άλλων και το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή υποδέχθηκε...
22 Μαΐου, 2019 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 11:55

Ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης επισκέφτηκε το συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης επισκέφτηκε το συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Ο καθηγητής Σεισμολογίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Άκης Τσελέντης επισκέφτηκε το συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αργολίδα. Ο κ. Τσελέντης συνοδευόμενος από το Μέλος Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κρανιά επισκέφθηκε εκτός των άλλων και το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή υποδέχθηκε ο εφημέριος του Ναού π. Ελευθέριος Μίχος, όπου τον ξενάγησε στην δομή του συσσιτίου και τον ενημέρωσε για το έργο που γίνεται από τους εθελοντές και εθελόντριες.Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνομίλησε με της εθελόντριες του συσσιτίου και εξήρε το έργο του της δομής και του π. Ελευθέριου.Ο καθηγητής σεισμολογία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σεισμική ακολουθία στην Ηλία ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη του φαινομένου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων