26/05/2020 26/05/2020 Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου πολιούχου της πόλης του Άργους χοροστατούντος και ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Η αναστάσιμη Αγρυπνία τελέσθηκε για την Απόδοση του Πάσχα. Το εσπέρας της Τρίτης, 26η Μαΐου τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία έγινε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Σε κλίμα...
26 Μαΐου, 2020 - 23:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 23:59

Ο λαός τίμησε την Αναστάσιμη Αγρυπνία στο Άργος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο λαός τίμησε την Αναστάσιμη Αγρυπνία στο Άργος (ΦΩΤΟ)

Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου πολιούχου της πόλης του Άργους χοροστατούντος και ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Η αναστάσιμη Αγρυπνία τελέσθηκε για την Απόδοση του Πάσχα. Το εσπέρας της Τρίτης, 26η Μαΐου τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία έγινε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Σε κλίμα συγκίνησης, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού και πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή, έψαλλαν το Χριστός Ανέστη.

Η τάξις τού προγράμματος εντός και εκτός τού ‘Ιερού Ναού έγινε σύμφωνα με τις υποδείξεις τού ‘Υπουργείου ‘Υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων