13/07/2022 13/07/2022 Για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου μίλησε χθες στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος αναπτύσσοντας το θέμα: “Προσεγγίζοντας τη μορφή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου”. Νωρίτερα προηγήθηκε η τέλεση του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του ναού ενώ...
13 Ιουλίου, 2022 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 12:28

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου

Για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου μίλησε χθες στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος αναπτύσσοντας το θέμα: “Προσεγγίζοντας τη μορφή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου”.

Νωρίτερα προηγήθηκε η τέλεση του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του ναού ενώ τον Μητροπολίτη προλόγισε ο εφημέριος και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος.

Να σημειωθεί πως στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κιβέρι βρίσκεται προς προσκύνηση η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων