06/07/2022 06/07/2022 Στο Ναύπλιο βρέθηκε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ο οποίος μίλησε με θέμα: “Μετά των μισούντων την ειρήνην ήμην ειρηνικός”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός, ο δήμαρχος...
06 Ιουλίου, 2022 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 10:35

Ο Μητροπολίτης ‘Αρτης Καλλίνικος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης ‘Αρτης Καλλίνικος στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο βρέθηκε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ο οποίος μίλησε με θέμα: “Μετά των μισούντων την ειρήνην ήμην ειρηνικός”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

Ακολούθησε Λυρικό τραγούδι και πιάνο, σε ένα αφιέρωμα σε γνωστές άριες της Όπερας.

Στο τραγούδι η σοπράνο Σοφία Κουτσούρη. Συμμετείχε ο βαθύφωνος Δημήτρης Κωσταρέλος. Στο πιάνο ο Δρ. Βαλέριος Ισμαγκίλοβ.

Την εκδήλωση προλόγισε η Εμμανουέλα Ντόκου, πτυχιούχος Νομικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων