17/10/2023 17/10/2023 Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 η πρώτη συνάντηση για φέτος της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο (Λίβυο) Παπαδόπουλο ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Τέλεια ή ευτυχισμένα παιδιά;” Ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, καλωσόρισε τον π. Χαράλαμπο και τόνισε την ευχαρίστηση του ,πως...
17 Οκτωβρίου, 2023 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2023 - 12:23

Ο π. Λίβυος μίλησε στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο π. Λίβυος μίλησε στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως  Αργολίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 η πρώτη συνάντηση για φέτος της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο (Λίβυο) Παπαδόπουλο ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Τέλεια ή ευτυχισμένα παιδιά;”

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, καλωσόρισε τον π. Χαράλαμπο και τόνισε την ευχαρίστηση του ,πως μετά από τέσσερα χρόνια ,λόγω του covid-19 ,ξεκίνησε και πάλι η Σχολή Γονέων Κατά την διάρκεια της συνάντησης, λειτούργησε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά άνω των 5 ετών.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής: “Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα” την οποία παρουσιάζει ο π. Λίβυος στην Pemptousia TV.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις εκπομπές 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων