28/07/2022 28/07/2022 Για μικρά μυστικά για μια ευτυχισμένη ζωή μίλησε στο Κιβέρι Αργολίδος ο π. Χαράλαμπος (Λίβυος) Παπαδόπουλος.  Η όλη διοργάνωση έγινε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Κιβερίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των τοπικών φορέων του Κιβερίου. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης...
28 Ιουλίου, 2022 - 10:40

Ο π. Λίβυος ομιλητής το Κιβέρι Αργολίδας

Διαδώστε:
Ο π. Λίβυος ομιλητής το Κιβέρι Αργολίδας

Για μικρά μυστικά για μια ευτυχισμένη ζωή μίλησε στο Κιβέρι Αργολίδος ο π. Χαράλαμπος (Λίβυος) Παπαδόπουλος. 

Η όλη διοργάνωση έγινε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Κιβερίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των τοπικών φορέων του Κιβερίου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ο οποίος καλωσόρισε τον π. Χαράλαμπο , ιερείς, και πλήθος κόσμου που ήρθαν να ακούσουν τον π. Χαράλαμπο.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου και ο Πρόεδρος του Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησαν τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο που έκανε τον κόπο να έλθει από την Κρήτη στο Κιβέρι για να μιλήσει, όλο τον κόσμο που ήλθε και συμμετείχε στην ομιλία καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην εκδήλωση.

Μετά από την εξαιρετική ομιλία του π. Χαραλάμπους, έγιναν ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ο ομιλητής, και αμέσως μετά υπέγραψε τα βιβλία του σε όσους το ζήτησαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων