02/04/2024 02/04/2024 Τη μεγάλη ευλογία να υποδεχθεί το ιερό λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ασίνης στην Αργολίδα.  Το ιερό λείψανο κόμισε ο Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος. Αμέσως μετά την υποδοχή τελέστηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο με θέμα “Ο...
02 Απριλίου, 2024 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 8:42

Ο Βίος του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη μέσα από πνευματικές εμπειρίες του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου

Διαδώστε:
Ο Βίος του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη μέσα από πνευματικές εμπειρίες του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου

Τη μεγάλη ευλογία να υποδεχθεί το ιερό λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ασίνης στην Αργολίδα. 

Το ιερό λείψανο κόμισε ο Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος. Αμέσως μετά την υποδοχή τελέστηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο με θέμα “Ο Βίος του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη”, μέσα και από προσωπικές εμπειρίες του ιδίου, ο οποίος είχε πνευματικές σχέσεις με τον Άγιο Εφραίμ.

Στο τέλος της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός Λέκκας ,ευχαρίστησε το μητροπολίτη για την μεταφορά προς προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ και τη ομιλά που έκανε στον ιερό Ναό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων