24/05/2024 24/05/2024 Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης συνοδευόμενος από κυβερνητικά στελέχη επισκέφτηκε την Αργολίδα, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. Ο κ. Βορίδης ξεκίνησε την περιοδεία του στο Ναύπλιο όπου είχε σειρά επαφών με τον δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και εκπροσώπους διαφόρων ενώσεων του Τουρισμού. Ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε...
24 Μαΐου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 14:09

Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης συνοδευόμενος από κυβερνητικά στελέχη επισκέφτηκε την Αργολίδα, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. Ο κ. Βορίδης ξεκίνησε την περιοδεία του στο Ναύπλιο όπου είχε σειρά επαφών με τον δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και εκπροσώπους διαφόρων ενώσεων του Τουρισμού.

Ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε και τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο όπου και έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. Τον κ. Βορίδη συνόδευε κι ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ο οποίος επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου και το Τελωνείο στο Ναύπλιο ,δύο μεγάλα έργα που γίνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων