20/10/2022 20/10/2022 Στο πλαίσιο του εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία, ιερουργούντων, του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου και του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή. Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου, Κωνσταντίνου...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 11:38

Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας γιορτάζουν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας γιορτάζουν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία, ιερουργούντων, του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου και του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή.

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου, Κωνσταντίνου Σκούμα και στην συνέχει παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο προαύλιο του Ναού.

Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ε. Πιπέρης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Εντεταλμένος Συμβουλος Αθλητισμού Γ. Μαντζούνης, οι Αντιδήμαρχοι Π. Λέντζος και Κ. Ρούτουλας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αξιωματικοί και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, το Δ.Σ. ΚΑΙ μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας και απλός κόσμος.

 

Ημέρα της Αστυνομίας

Η Ημέρα της Αστυνομίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και συμπίπτει με τον θρησκευτικό εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Αγίου Αρτεμίου. Περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις με επίκεντρο το παρελθόν και το παρόν του αστυνομικού σώματος. Ο εορτασμός καθιερώθηκε το 2002 με αφορμή την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

 

 

Διαβάστε ακόμη:  Η Ελληνική Αστυνομία τιμά τον Προστάτη της με την παρουσία της Παναγίας της Βουρλιώτισσας

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων