31/01/2020 31/01/2020 Η Πρωτεύουσα της Αργολίδας το Ναύπλιο, γιορτάζει αύριο τον Πολιούχο της  Άγιο Αναστάσιο. Την παραμονή της εορτής Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου Αναστασίου  στο Ναύπλιο, τελέσθηκε πολυαρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Ελασσώνος Χαρίτων  και συγχοροστατούντων του  Πανιερώτατου Μητροπολίτη Θερμοπυλών Ιωάννη , Άρτης Καλλινίκου και του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου. Τον πανηγυρικό εσπερινό...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 21:12

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Πολιούχο του Ναυπλίου Άγιο Αναστάσιο

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Πολιούχο του Ναυπλίου Άγιο Αναστάσιο

Η Πρωτεύουσα της Αργολίδας το Ναύπλιο, γιορτάζει αύριο τον Πολιούχο της  Άγιο Αναστάσιο.

Την παραμονή της εορτής Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου Αναστασίου  στο Ναύπλιο, τελέσθηκε πολυαρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Ελασσώνος Χαρίτων  και συγχοροστατούντων του  Πανιερώτατου Μητροπολίτη Θερμοπυλών Ιωάννη , Άρτης Καλλινίκου και του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, o αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μαλτέζος , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Χρήστος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτικές και  στρατιωτικές αρχές του τόπου και πολύς κόσμος.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, ενώ την εκκλησιαστική τάξη είχε ο Γενικός αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος.

 Κατά τον εσπερινό  έψαλλε η Βυζαντινή χορωδία υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα και Χρήστου Πιπέρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων