29/04/2024 29/04/2024 Με κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, η Ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Αρκαλοχώρι, που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του Ιερού Καθεδρικού Ναού, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην ακολουθία χοροστάτησε εκ του παραθρονίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε θερμές πατρικές ευχές στο εκκλησίασμα για πορεία μετάνοιας...
29 Απριλίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 19:02

Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Με κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, η Ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Αρκαλοχώρι, που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του Ιερού Καθεδρικού Ναού, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην ακολουθία χοροστάτησε εκ του παραθρονίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε θερμές πατρικές ευχές στο εκκλησίασμα για πορεία μετάνοιας κατα την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων