04/06/2021 04/06/2021 Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου, Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι, παράκληση και νυχτερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανδρέα, μετά του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, λόγω της επικείμενης έναρξης των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων. Το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ναού και αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος...
04 Ιουνίου, 2021 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 15:32

Αρκαλοχώρι: Κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων πριν τις Πανελλαδικές

Διαδώστε:
Αρκαλοχώρι: Κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων πριν τις Πανελλαδικές

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου, Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι, παράκληση και νυχτερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανδρέα, μετά του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, λόγω της επικείμενης έναρξης των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων.

Το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ναού και αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, αφού κήρυξε τον θείο λόγο στους πολλούς υποψηφίους πού συμμετείχαν και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλή πρόοδο στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων