12/08/2021 12/08/2021 Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου  με την υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδος οργάνωσε νημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σεισμοί στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, σύγχρονα όπλα ενάντια στον Εγκέλαδο’’ στο Ανοιχτό Γήπεδο μπάσκετ στο Αρκαλοχώρι, την Τρίτη 10 Αυγούστου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, κ. Άκης Τσελέντης. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν...
12 Αυγούστου, 2021 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 11:20

Εκδήλωση για τους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου  με την υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδος οργάνωσε νημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σεισμοί στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, σύγχρονα όπλα ενάντια στον Εγκέλαδο’’ στο Ανοιχτό Γήπεδο μπάσκετ στο Αρκαλοχώρι, την Τρίτη 10 Αυγούστου.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, κ. Άκης Τσελέντης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Νίκος Ηγουμενίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Νίκος Σιριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου κα Νίκη Μουράτη- Σολάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων