03/12/2020 03/12/2020 Το εσπέρας της 1ης Δεκεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι επί τη εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη με τη συμμετοχή του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενακη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 16:53

Εορτή του Αγίου Πορφυρίου στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Πορφυρίου στο Αρκαλοχώρι

Το εσπέρας της 1ης Δεκεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι επί τη εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη με τη συμμετοχή του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενακη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλακης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων